ENTRENADORS

ERIC ORTEGA

Us presentem a Eric Ortega, entrenador de l'Aleví A i el Cadet B

Em dic Eric Ortega, tinc 20 anys i sóc de Sant Feliu de Llobregat. Sóc un amant de l'esport, entrenador de l'Aleví A i del Cadet B del Futsal Sant Feliu. Durant dos anys he sigut entrenador de Futbol 11, ja que des de ben petit l'he estat practicant.

El Futbol Sala sempre m'ha cridat l'atenció, ja que alguns dels meus amics el practiquen. El David em va donar aquesta oportunitat de poder entrenar al Futsal Sant Feliu, i no vaig dubtar ni tan sols un moment en acceptar-ho.


El meu objectiu principal en aquest club és ajudar-lo a créixer. En relació als equips que entreno, inculcar els valors en l'esport, formar persones i ajudar al màxim a que millorin. 

GUILLEM SÁNCHEZ

Us presentem a Guillem Sanchez, entrenador de l'Infantil B, Cadet Femení i l'Aleví D.⚽️

Em dic Guillem Sánchez, tinc 23 anys i sóc amant de l'esport des de que tinc memòria. Sempre m'ha cridat l'atenció la pràctica esportiva i l'educació i és per això que tinc un Grau Superior d'Animació d'Activitats Físiques i Esportives i estic acabant els meus estudis per ser Mestre d'Educació Primària.


Vaig començar treballant d'entrenador de Futbol Sala i de monitor esportiu ara fa ja 5 anys. És per això que quan el David em va oferir l'oportunitat de formar part d'aquest nou club i gran projecte no vaig haver de pensar-ho.


Actualment, entreno amb molt d'orgull a l'Infantil B, el Cadet Femení i l'Aleví D que dia a dia van creixent tant a nivell esportiu com personal.


El club neix com a punt de trobada entre amics, sent un espai de socialització i educació en valors a través de l'esport on entre d'altres treballem el respecte, el treball en equip, l'autoestima, la superació personal i els hàbits saludables.

David Alsedà

Director Esportiu de Dacor I entrenador del Infantil A

David Alsedà Castillo és el Director Esportiu de Dacor Educació Esportiva. Als seus 41 anys amb més de 20 anys d'experiència en la gestió i dinamització d'activitats esportives extraescolars. 

Dacor treballa amb més de 20 escoles entre serveis d'acollida, menjadors i extraescolars i actualment treballen amb més de 2.000 nens i nenes del Baix Llobregat.

Amb l'empenta i experiència de l'equip que lídera el David Aseldà estem en bones mans per arrencar. 

Enric de Ossó 

President i Entrenador del Cadet A

Hola, sóc l'Enric, un apassionat de l'esport en general. Les meves aficions són jugar a futsal i el running, jugo a futsal des de petit i sempre m'havia agradat la idea de ser entrenador i transmetre el que m'han ensenyat durant tants anys, és com tornar-li a l'esport el que m'ha donat.

Penso que els valors que es transmeten fent esport ajuden molt a créixer com a persona i a acceptar les teves virtuts i mancances així com també les dels companys.

El fet de fer esport durant tota la meva vida m'ha ajudat a ser optimista i valorar l'esforç en qualsevol àmbit de la vida, ja que sense esforç i lluita no s'consegueixen els objectius marcats.

Una tarda ENTRENANT...

Actualment entrenem al pati de l'Escola Miquel Martí i Pol a Sant Feliu de Llobregat