Equips

PAU GUZMÁN

Un dels capitans - Dorsal 6

Avui us volem presentar el Pau Guzmán @guz_man_06 un dels nostres capitans, exemple de compromís i entrega, fa mostra del seu nivell físic a cada entrenament i partit, un jugador molt estimat i respectat per tots els companys. Gràcies pel teu compromís, segur que ens donarà grans moments la propera temporada. 

CADET de 1r any


Us presentem el nostre Cadet, el nostre equip insígnia, ja que és per ells que va començar tota aquesta bogeria de crear un nou Club de Futbol Sala. Precisament per donar continuïtat a la seva formació esportiva i que no abandonessin l'esport o la ciutat, hem creat el Futsal Sant Feliu de Llobregat.


Durant les últimes setmanes l'equip Cadet del Futsal Sant Feliu de Llobregat, ha tornat a la competició. Els nostres jugadors estan més engrescats que en tota la temporada, ja que fa molts mesos que estan preparant la seva sortida al terreny de joc. Les sensacions estan sent molt bones. Som molt conscients que no som els millors de la Lliga ni els escollits per liderar el grup a hores d'ara, però així i tot anem pel bon camí. 


Per últim, si et pica la curiositat i tens ganes de provar, no dubtis en contactar amb nostres. T'esperem a la pista jugant.

Les nostres promeses

Ho fem per vosaltres!

Uns jugadors que han viscut una última temporada molt accidentada per culpa de la Covid-19, però que no ha aconseguit que perdessin les ganes d'entrenar. Ans al contrari, el Futbol Sala, ha estat la solució a poder seguir fent esport i socialitzar.

Hem d'entendre que els nostres infants i joves estan vivint una època d'estrès com mai abans on han perdut gran part del seu oci. Poder estar dins d'un club on conèixer gent, socialitzar i descarregar l'excés d'energia acumulada durant el dia a l'aula i tancats a casa, es torna fonamental. 

És per això que us convidem a portar als vostres joves a fer una prova en horaris d'entrenament per tal que puguin engrescar-se i participar.