LA NOSTRA ENTITAT

VOLS SABER QUÈ ÉS FUTSAL SANT FELIU?


HISTÒRIA

El Club Esportiu de Futbol Sala de Sant Feliu de Llobregat neix a la primavera del 2021. Aquesta nova entitat esportiva parteix amb un equip Cadet federat que pretèn ser l'equip insignia del Club. Un grup de joves que no volien marxar fora a jugar a futbol sala i volien dur l'escut de la seva ciutat a la samarreta. 

Amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, la Federació Catalana de Futbol Sala i Dacor Educació i Esport, surt al camp una entitat carregada d'il·lusió i experiència. Concretament el suport tècnic i humà de Dacor, ens aporta molta experiència a l'educació en valors a través de l'esport. 


PROJECTE

Volem consolidar un equip federat per categories per poder donar continuitat als jugadors i jugadores en tota la seva etapa formativa. Estem ben segurs que aviat podrem lluir una samarreta amb el nom de la ciutat en totes les categories federades.

Vols formar part del nostre naixement? Si t'agrada el futbol sala o als teus fills els hi encanta, vine a probar i fem créixer junts aquesta nova família.

INSTAL·LACIÓ

Actualment, el nostre Cadet i l'escola de Futbol Sala està realitzant els seus entrenaments a les pistes de l'Escola Martí i Pol a Sant Feliu de Llobregat.

CE Futsal Sant Feliu

C/ de les Roses, 113, 115, 08980 Sant Feliu de Llobregat, Barcelona

ESCUT

El nostre escut està inspirat en els colors de la nostra ciutat, el blanc i el blau. Blanc de puresa i blau de confiança. Precisament el que pretèn aquesta institució esportiva és oferir un espai de coeducació segur, on els nens i nenes desenvolupin les seves capacitats físiques i atlètiques alhora que socialitzen i aprenen valors. 


Gràcies a l'esport, els i les jugadors/es creixen en confiança i autoestima constantment ja que es posen a prova esportivament i no ho fan sols. Ho fan acompanyats d'uns grans professionals que creen el clima idoni per gaudir de l'esport mentre ens superem dia rere dia.